A Despacito énekesétől kétmillió euró értékű ékszert loptak el

2018.08.10. 10:38

Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából egy tolvaj, a Puerto Ricó-i énekes-dalszerző hasonmásának adva ki magát - adta hírül a BBC honlapja.

A 41 éves énekes, akit a világ a tavalyi nyár nagy slágeréről, a legtöbbet hallgatott Despacito című dalról ismer, "rablás áldozata lett, amíg nem tartózkodott valenciai szállodájában" - jelentette be Twitter-üzenetben Nevarez Pr, Yankee képviselője.

A Las Provincias helyi napilap szerint Daddy Yankee kedd éjjel jelentette be a rendőrségen a gyémántok és ékkövek ellopását szállodai szobájának széfjéből.

Daddy YankeeForrás: Clasos.com/Luis Ortiz/Clasos

A helyi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy nyomoznak egy szállodában történt ékszer- és pénzlopás ügyében, de nem nevezte meg a sértettet.

A spanyol lap szerint egy férfi, aki Daddy Yankee-nek adta ki magát, azt kérte a szálloda egyik alkalmazottjától, hogy nyissa ki a széfet az énekes szobájában.

Kétmillió euró értékű ékszert vitt el onnan, és a Yankee-t kísérő személyek szállodai szobáiból is lopott el ékszereket és pénzt. A rendőrök nem találtak ujjlenyomatokat vagy más hasznos nyomot a szobákban - értesült a lap.

Daddy Yankee jelenleg európai turnén van, vasárnap este Valenciában adott koncertet.