A turistaként érkező brit nő az egyik marokkói férfival akart találkozni, a helyszínen azonban két migráns meg akarta erőszakolni. Egy ott szörföző szabadnapos rendőr mentette meg a nőt az erőszaktól.

A brit nő a turisták körében rendkívül népszerű Tenerifén, a Kanári-szigetek legnagyobbikán tartózkodott.

Tenerife, a Kanári-szigetek gyöngyszemeForrás: Shutterstock

Ott összefutott egy illegális bevándorlóként érkezett marokkói férfival, és megbeszélték, hogy péntek este találkoznak a sziget déli részén lévő Playa de Las Americas nevű strandon - írja a Daily Mail.

A turista oda is ment, ott azonban nem egy, hanem két migráns várta őt, és meg akarták erőszakolni.A nőnek szerencséje volt, elkezdett kiabálni, a kiáltásait pedig meghallotta egy közelben szörföző férfi, aki épp egy szabadnapos rendőr volt.

A rendőr gyorsan hívta a kollégáit, majd egyedül szembeszállt a migránsokkal. Közben megérkeztek a rendőrök is, a marokkói férfiakat letartóztatták, és megkezdődött ellenük a jogi eljárás.

Nem ez az első eset, hogy migránsok erőszakoskodtak turistákkal Tenerifén.

Ahogy az Origo azt már megírta, május 13-án egy 25 éves, szintén marokkói állampolgárságú férfi úgy megerőszakolt egy 74 éves brit turistát, hogy azt kórházba kellett szállítani. A férfit augusztus 1-én kapták el, és ellene is megindult a bírósági eljárás.