Két kislányát és terhes feleségét ölte meg az apa

2018.08.16. 11:31

Az USA Colorado államában szerda éjszaka letartóztatták Chris Wattsot két kislánya és terhes felesége hétfői eltűnésével kapcsolatban. A férfi állítólag bevallotta, hogy ő ölte meg a családtagjait, és hajlandó a rendőröket elvezetni a holttestekhez is.

Miután hétfőn nyomtalanul eltűnt a terhes Shannan Watts és két kislánya, a 4 éves Bella és a 3 éves Celeste Frederickből - amely Denver közelében, Colorado államban található -, kedden a hatóságok keresni kezdték őket.

Szerdán késő este letartóztatták az eltűnt nő férjét, mert a család otthonában és autójában bizonyítékokat találtak arra, hogy Chris Watts ölte meg a családtagjait. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügy részleteiről, például a gyilkosság indítékáról.

A feleség és a két kislányForrás: Facebook

Shannan Watts unokatestvére nyilatkozott a CBS-nek: A gyönyörű unokatestvérem, a magzata és két angyali kislánya szörnyű gyilkosság áldozata lett.

Chris Watts elismerte a bűnösségét. Kérek mindenkit, hogy imádkozzon Shannan szüleiért és testvéreiért, hogy legyen erejük elviselni a mérhetetlen fájdalmat."