Marrakesben ünnepli 60. születésnapját Madonna

2018.08.16. 19:01

Marrakesben ünnepli csütörtökön 60. születésnapját a pop királynője, Madonna, aki barátaival együtt fedezi fel Marokkó leglátogatottabb üdülővárosának szépségeit - értesült a helyszínen az AFP francia hírügynökség.

Az inkognitóját megőrizni kívánó pop díva hagyományos muzulmán öltözékben, a szem kivételével az arcot eltakaró moszlim kendőben érkezett szerdán a város luxusszállodájába. Az egykori palota díszbe öltözött Madonna látogatásának tiszteletére, a biztonsági szolgálat elkobozta a személyzet mobiltelefonját, hogy teljes diszkréciót biztosítson a sztár tartózkodásához.Érkezése után Madonna az óváros szűk utcáin sétált, majd egy helyi étteremben vacsorázott mintegy tizenöt fős társaságával helyi médiaértesülések szerint. Az énekesnő testőreivel körülvéve, a marokkói rendőrség felügyelete alatt közlekedik.

Szerda éjjel Madonna fedetlen arccal, kék tunikában és szalmakalapban sétált a családjával és a barátaival az éjszakai életéről, kígyóbűvölőiről és mesemondóiról híres történelmi Dzsemaa el-Fna téren.

A pop királynője 60 évesen is kitűnő formában van.Forrás: AFP

Madonna az éllovasok között szerepel a világ legtöbb lemezt eladó énekesei között, csupán néhányan, így a Beatles, Elvis Presley, illetve Michael Jackson  előzi meg a Guinness-rekordok könyve szerint.

KAPCSOLÓDÓ CIKK