Célzott lövések, óriási pánik egy floridai középiskolai meccsen

Vágólapra másolva!
Két floridai középiskola amerikai foci csapatainak meccse zajlott péntek este, amikor lövések dördültek el a lelátón. Óriási pánik tört ki, mindenki igyekezett minél gyorsabban kimenekülni a stadionból. A rendőrség hamar a helyszínre ért és lezárta a területet.
Vágólapra másolva!

Péntek este a Palm Beach Central és a William T. Dwyer középiskolák amerikai foci csapatai mérkőztek meg egymással, amikor a negyedik negyedben lövések dördültek el a zsúfolásig megtelt lelátón. A Fox News annyit tudott meg a Palm Beach megyei rendőrségtől, hogy nem terrorcselekményről vagy ámokfutásról van szó, hanem

célzott lövéseket adtak le két felnőtt férfira, akiket kórházban ápolnak

és az egyikük állapota kritikus. Gyanúsítottról és indítékról nem nyilatkozott az illetékes.

Illusztráció Forrás: AFP

A stadionban jelen lévő tanúk nyilatkozatai szerint összesen négy lövést hallottak, és eltartott egy darabig, mire az emberek felfogták, hogy mi történt, és hogy veszélyben lehetnek.

Óriási pánik tört ki, mindenki próbált a lehető leggyorsabban biztonságos helyre menekülni.

A rendőrség perceken belül nagy erőkkel megjelent a helyszínen. Egyes tanúk szerint újabb három lövést lehetett hallani, és azt látták, hogy egy embert ápolnak a pályán, és egy helikopter érkezett a stadionba. A rendőrség kiürítette a stadiont és lezárta a környéket.