Megcsonkították a 3 éves kislányt migránsok Londonban, majdnem belehalt

2018.08.18. 19:27

Életképek a Sadiq Khan által vezetett Londonból: Egy hároméves bevándorló kislányon sürgősségi sebészeti beavatkozást kellett végezni, mivel megcsonkították a kislány nemi szervét. Nem új keletű bűncselekményről van szó, több ezer hasonló esetről tudnak az Országos Egészségügyi Szolgálatnál, azonban csak nagyon kevés sikeresen lezárt büntetőeljárás van.

Két afrikai származású bevándorlónak, egy férfinek és egy nőnek kell bíróság elé állnia Angliában, mivel nemiszerv-csonkító beavatkozást hajtottak végre egy hároméves kislányon. Egészen pontosan kivágták a kislány klitoriszát és szeméremajkait. A gyanú szerint a bestiális tettüket fényképeken is rögzítették.

Bár a fenti cselekedet önálló büntető tényállásként büntetik az Egyesült Királyságban 1985 óta, nagyon csekély számú lezárt ilyen jellegű bűnügy van, annak ellenére, hogy több ezer hasonló áldozatról tud a brit Országos Egészségügyi Szolgálat.

Ennek oka, hogy nehezen lehet rávenni a bevándorló sértetteket, hogy tegyenek tanúvallomást az általában afrikai hátterű bevándorló elkövetők ellen. Virágzik az integráció a fejlett nyugaton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK