Bűbájos videó hódít: így örül a pici az apjáról mintázott babának

2018.08.18. 13:20

Sokan osztják meg a neten azt a megható videót, amin látható, mennyire ragaszkodik egy csecsemő az apját megszemélyesítő babához. Chase Briscoe őrmester Lengyelországban szolgál, de mindennap telefonál Amerikába a fiának, aki a hangját az „apa-babához" köti.

Nathan Briscoe három hónapos volt, amikor az apját kilenc hónapra Lengyelországba vezényelték. Az anyja úgy döntött, hogy rendel egy speciális babát az ezzel foglalkozó cégtől. A babán Nathan apjának képe van. Chase Briscoe őrmester minden nap hazatelefonál, és amikor az apja hangját hallja, akkor adja oda az „apa-babát" a kisfiának az anyja. A módszer nagyon bevált, Nathan ragaszkodik a babához, azt magához ölelve alszik el. Mindig nagyon izgatott, amikor eljön a napi rituálé ideje. 

Deanna Briscoe a Fox News-nak elmondta, hogy nagyon örül, hogy amikor hazajön a férje, akkor a fia nem egy idegen emberként fog rá tekinteni. Csak a családtagoknak küldte el a videót, hogy milyen aranyos Nathan, ha megkapja a babát, őt is meglepte, hogy a félperces felvétel vírusszerűen terjedni kezdett a neten.