Egy iráni migráns megölt egy német nőt Düsseldorfban

Police officers  in Freiburg AntiKonfliktTeam Deeskaltion Deeskaltionsteam Gewaltmonopol des Staates Gewaltvermeidung Polizei Polizeibamter Polizeieinsatz Polizeipraesenz Polizist Polizisten Polizisten mit Helm Rechtsstaat Schriftzug Polizei Sicherheit UN
A német rendőröket állítólag sokkolta a "leadásra szánt emléktárgy"(Illusztráció).
Vágólapra másolva!
Egy iráni migráns ölt meg egy fiatal német nőt hétfő hajnalban, Düsseldorfban. A szemtanúk vallomása szerint a fiatal nőt egy késsel támadta meg az iráni bevándorló. A nő a támadás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően két órával meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú elmesélte, hogy arra lett figyelmes hétfőn reggel fél nyolc körül, hogy egy fiatal nő menekül a patakparton és segítségért kiabál. Az áldozatot egy férfi üldözte, aki hangosan ordibált a nővel.

A képünk illusztráció Forrás: Picture-Alliance/AFP/Winfried Rothermel

Az iráni származású gyilkost nagy erőkkel keresi a német rendőrség, úgy tudni, hogy fegyverrel együtt menekült el a helyszínről, mivel azt nem találták ott a nyomozók.

A rendőrség átkutatta az elkövető lakását, amely Düsseldorf Bilk negyedében található, azonban nem találták meg ott a gyilkost.

A rendőrség külön csoportot hozott létre a gyilkosság kivizsgálására, és úgy tudni, hogy a Speciális Kommandó is támogatja a nyomozást.