Megtalálták az egy hónapja eltűnt lány holttestét

2018.08.21. 17:12

Az egész amerikai sajtó sokat foglalkozott egy 20 éves lány rejtélyes eltűnésével. Egy Iowa állambeli településről, Brooklynból tűnt el nyomtalanul, és hiába mozgósítottak nagy erőket a hatóságok, nem sikerült eredményt elérniük. Ma délután állítólag valahol Iowa állam területén megtalálták Mollie Tibbetts holttestét.

Megtalálták Mollie Tibbetts holttestét. A 20 éves amerikai lányt július 18-án látták utoljára életben. Barátja munkája miatt elutazott, és megkérte Mollie Tibbetset, hogy addig lakjon a házában és vigyázzon a kutyáira.

Eltűnése előtt a lány szokása szerint kocogni ment, majd visszatérve késő este még használta a laptopját. Az iowai Brooklynban mindössze 1400 ember él, és odafigyelnek egymásra, eddig biztonságosnak gondolták a településüket.

Szemtanúk látták Mollie Tibbettset, ahogy kocogni megy, és ahogy megérkezik. Mindenki számára érthetetlen, hogyan tudott úgy eltűnni a barátja házából, hogy senki nem vett észre semmit.

Mollie TibbettsForrás: Faceboook

Egyelőre a rejtély megfejtésével kapcsolatban nem került nyilvánosságra semmilyen információ.

A Fox News közölte, hogy hatósági forrásokból arról értesült, valahol Iowa állam területén megtalálták Mollie Tibbetts holttestét.

Megkeresésükre a lány apja is elismerte, hogy már azonosította a holttestet. Rob Tibbetts, nagy lelkierőről téve bizonyságot, még az elmúlt napokban is járta a környező településeket, és szórólapokat osztogatott a lánya fotójával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK