Vágólapra másolva!
Egy amerikai nőt egy férfi a vonat alá lökött az amerikai Atlantában. Lánya utánaugrott, hogy segítsen neki, azonban ő maga nem tudott időben kiszabadulni, és elgázolta a vonat. Az anya megmenekült, a lány továbbra is kritikus állapotban van, és életre szóló sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Katie Wenszell épp családjával nyaralt Atlantában, amikor egy vasútállomáson az anyját egy férfi, látszólag minden ok nélkül a sínek alá lökte. Katie rögtön utánaugrott, hogy segítsen eszméletét vesztett édesanyjának, de őt közben elütötte a vonat.

A rendőrök letartóztatták a gyanúsítottat, a 28 éves Christopher Patrick Brooklint. A férfi nem ismerte az asszonyt, indítékai sem ismertek, de valószínűleg valamilyen mentális betegsége lehet – írja az ABC News.

A Sky News szerint Susan agyrázkódást kapott, valamint eltört a könyöke, de állapota stabil. Katie viszont kritikus állapotban van:

megsérült az arca, ami miatt egy helyreállító műtét is vár rá, a jobb lábát amputálni kellett, a bal válla szétszakadt.

Édesapja, Jerry Wenszell szerint egy, a nő agyában kialakult duzzanat miatt egy lyukat kellett fúrnia a koponyájába, hogy enyhítsék a nyomást.

A család jótékonysági akciót hirdetett, hogy ki tudják fizetni a kórházi költségeket. Szerda reggelig a kitűzött 5000 dollár 80 százalékát sikerült összegyűjteni.