Illegális migráns gyilkolta meg az egy hónapja eltűnt lányt

2018.08.22. 00:29

Mollie Tibbetts meggyilkolása kapcsán a rendőrség őrizetbe vett egy illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó 24 éves férfit – jelentették be a nyomozók egy sajtótájékoztatón kedden.

Cristhian Rivera az első számú gyanúsított a Mollie Tibbetts-gyilkosság kapcsán, ezt a rendőrség is megerősítette – írja a Fox News.

A hatóságok tájékoztatása szerint, a férfit a Poweshiek megyei szövetségi bevándorlási osztály tartja fogva.
Úgy vélik, a mexikói Rivera négy-hét éve tartózkodhat a környéken.A 20 éves egyetemista lány holttestét egy kukoricásban találták meg.

A nyomozók azt mondták, hogy különböző megfigyelőrendszereket használtak Rivera követésére.

Mollie Tibbettset július 18-án este fél nyolc körül látták utoljára életben az iowai Brooklynban.A lány családja a végsőkig hitt benne, hogy Mollie életben van.

Az apja korábban azt nyilatkozta, hogy valaki biztosan tud valamit, mert Brooklyn kisváros.

Az elmúlt hónapban 30-40 nyomozó dolgozott az ügyön, több száz embert kihallgattak, és átkutattak több sertéstelepet és kukoricást is, hogy az egyetemista lány nyomaira bukkanjanak. A lány mobiltelefonját is keresték, ami nála lehetett az eltűnésekor.

Az iowai Brooklynban mindössze 1400 ember él, az ott élő embereket nagyon megrázta a gyilkosság. Blake Jack, a lány barátja azt mondta, hogy nem volt dulakodás jele a lakásban.

A lány barátja lakásában lakott, a kutyáira vigyázott, ameddig ő munka miatt elutazott a városból. Dalton két éve volt a lány barátja. Azt hitte, hogy az ajtót a barátnője hagyta nyitva.
Itt senki nem zárta az ajtót, ez Brooklyn – mondta Dalton. – Most már mindenki bezárja éjszakára.

KAPCSOLÓDÓ CIKK