Apjuk hamvait szerették volna szétszórni, de lezuhant a kisrepülőgépük

Vágólapra másolva!
Scott Landis a Nemzeti Gárdában szolgált pilótaként, és csak azért látogatott haza Massachusettsbe, hogy az apja hamvait szétszórják öccsével egy kisrepülőgépről. A gép azonban meghibásodott, és felszállás után nem sokkal belezuhant egy tóba. A fiatal pilóta nem élte túl a balesetet, öccse állapota pedig kritikus. 
Vágólapra másolva!

Szombaton szállt fel az a kisrepülőgép, amelyből egy testvérpár apjuk hamvait szerette volna szétszórni. A gép azonban egy massachusettsi tóparton, a reptér kifutópályája mellett lezuhant, közvetlenül a felszállás után- írja az ABC News.

A 34 éves Scott Landis, a pilóta meghalt a balesetben. 29 éves öccse, Patrik kórházba került, most is küzdenek az életéért.

- mondta Peter Oakley, a repülőtér igazgatója.

A két testvér nagybátyja, Don Conway megerősítette, hogy a két férfi az apjuk hamvait vitték magukkal, hogy szétszórják. Azt is hozzátette, hogy az apa néhány héttel ezelőtt halt meg, mindkét fiú nagyon szerette őt, és felnéztek rá. Éppen ezért szerették volna méltóképpen, a lehető legjobb módon ünnepelni halott apjukat.

A balesetet a Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) és a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács (NTSB) fogja vizsgálni.

Scott Landis egyébként a Nemzeti Gárdában szolgált pilótaként, és csak apja temetése miatt ment haza Massachusettsbe Koszovóból.