Öt nap után holtan találták rá egy erdőben arra a kétéves kisfiúra, akiről az édesanyja azt vallotta, hogy séta közben elrabolta egy idegen. A floridai rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a gyilkossággal az édesanyát gyanúsítják, akit le is tartóztattak.

Charisee Stinson 4 napja, gyereke eltűnését követően a rendőrségen még azt állította, hogy előzőleg, azaz múlt szombat este 2 éves Jordan nevű kisfiával Largo város parkjában sétált, amikor egy idegen férfi leszólította őket.

A 21 éves nő szerint az először nagyon kedvesnek tűnő fiatalember, aki Antwan néven mutatkozott be, felajánlotta nekik, hogy mivel későre járt, kocsijával hazaviszi őket. Miután Charisee nemet mondott, a férfi állítólag rátámadt, és erőszakkal betuszkolta őket a kocsijába.

Ott dulakodás közben a férfi, akiről a nő egyébként személyleírást is adott, állítólag úgy megütötte, hogy eszméletét vesztette, és csak másnap, vasárnap reggel a helyi parkban, egy bokor alatt tért magához.

A gyerekrablás híre bejárta egész Amerikát, a gyermek fotóját és a feltételezett elrablója fantomképét számtalan híradásban közzétették. A rendőrség óriási erőket mozgósított, keresőkutyákkal kutattak át mindent öt kilométeres körzetben. Több különleges ügynököt is bevetettek a nyomozásban.

Az elraboltnak hitt gyermeket állítólag a saját édesanyja ölte megForrás: Floridai Rendőr-főkapitányság

A gyermek holttestét végül kedden a városhoz közeli egyik erdőben találták meg.

A hivatalos szervek illetékese részleteket nem árult el, csak röviden annyit közölt, hogy őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Jordan Belliveau eltűnése miatt kiadott országos körözést töröltük, mivel a kollégák tegnap sajnos holtan találták meg a 2 éves gyermeket. Jordan anyját, Charisee Stinsont viszont letartóztatták, mivel ő az első számú gyanúsított 

– nyilatkozta a floridai igazságügyi minisztérium (FDLE) szóvivője.