Soros brüsszeli emberei, Juncker és Sargentini közös erővel támadják Magyarországot

2018.09.07. 16:25

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) „isiászban", valójában vélhetően alkoholizmusban szenvedő elnöke és a szélsőségesen bevándorláspárti Judith Sargentini, a holland Baloldali Zöldek (GroenLinks) európai parlamenti képviselője lényegében közös erővel támadják hazánkat. Az a fő céljuk, hogy a Fidesz-KDNP-t gyengítsék, és migránsok befogadására kényszerítsék Magyarországot. Ez természetesen nem fog sikerülni nekik, annak ellenére sem, hogy aknamunkájukat Soros György aktívan segíti.

Az Európai Parlament (EP) házbizottságaként működő, úgynevezett elnökök értekezletének ülését megelőzően az Euractiv című brüsszeli hírportál információi alapján olasz lapok munkatársai csütörtökön a Fidesz néppárti tagságáról kérdezték Jean-Claude Junckert.

Az Európai Bizottság botrányos elnöke ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta az olasz újságíróknak, hogy neki gondot jelent a Fidesz néppárti tagsága. 

A Sargentini-Juncker-tengely szerdán, a magyar jogállamiságról szóló európai parlamenti szavazáson tervezi letámadni Magyarországot.

Judith SargentiniForrás: MTI/Európai Parlament/Fred Marvaux

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ezzel kapcsolatban közölte, hogy az Európai Bizottság elnöke bevándorláspárti politikus, aki azért bírálja és támadja Magyarországot, mert a kormány nem engedte be a bevándorlókat, és megvédte hazánk határait.  

A magyar diplomácia vezetője szerint Junckernek személyes felelőssége van a migrációs válság kialakulásában.

Ahogy az Origo arról már többször beszámolt, Jean-Claude Juncker és Soros György, a bevándorláspárti milliárdos folyamatosan titkos tárgyalásokat folytatnak a magyar kormány bevándorlásellenes politikájának az aláásása érdekében. 

2017 áprilisában Juncker és Soros látványos keretek között találkoztak az Európai Parlament épületében. A dollármilliárdost akkor államfőnek kijáró tisztelettel fogadták.

Soros Györgyöt április 27-én Brüsszelben fogadta az Európai Bizottság elnöke, Jean Claude JunckerForrás: ANADOLU AGENCY/2017 ANADOLU AGENCY/OLIVIER HOSLET / EPA / POOL

Az EU első embere nem veti meg az alkoholt

Jean-Claude Juncker legutóbb a dublini NATO-csúcson keltett nagy feltűnést, mivel ott tántorgott, és csak segítséggel tudott mozogni.  Juncker akkor mindezt azzal próbálta kimagyarázni, hogy nem volt részeg, hanem roppant beteg, isiásza van.

Tavaly pedig a Ciprus újraegyesítéséről szóló genfi konferencián jelent meg részegen. Akkor azt írta a brit The Sun, hogy  információik alapján az EB elnöke már reggelire alkoholt iszik. 

Az első nagyobb botránya Junckernek a 2015 májusában rendezett EU-csúcshoz kapcsolódik, ugyanis ott jelent meg először nyilvánosan ittas állapotban.

Az internet egy ideje már hangos attól, hogy Juncker gin-függő, egy brüsszeli bennfentes forrás szerint valóban rengeteget iszik.

Ugyanezt erősítette meg a Bizottság Justus Lipsiusról elnevezett brüsszeli épületének bárpultosa is, aki elmondta, hogy amikor az Európai Tanács miniszterelnöki ülései vannak, akkor Juncker általában tonikot iszik, viszont abba gint kell tölteni az ülések alatt. 

Sargentini Soros brüsszeli és budapesti embereivel készül megbüntetni hazánkat

Ahogy az Origo megírta, Judith Sargentini a napokban olyan magyarországi és külföldi migránspárti aktivistákkal találkozott Brüsszelben, akik Soros György álláspontját képviselik, és Magyarország elítéléséért lobbiznak, mert nem értenek egyet a kormány illegális migráció ellen irányuló tevékenységével,  illetve a magyar emberek túlnyomó többségének az egyértelmű akaratával.

Egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő – aki jelenleg egy migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa – kirakott a Twitterre egy közös Brüsszelben készült fotót Judith Sargentinivel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával. 

Nem kell sokat keresgélnünk, hogy megtudjuk, az SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű, Soros által támogatott csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát akik eldobták a személyi igazolványukat és a születési bizonyítványukat azért, hogy menekültnek hazudhassák magukat. A posztból egyértelműen kiderül, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját.