Orbán Viktor szálljon szembe a zsarnokkal

parliament Horizontal British Euroskeptic EU parliament member Nigel Farage takes part in a planery session at the European Parliament on the situation in Hungary, in Brussels on Avril 26, 2017.
 The EU parliament heard Orban on rights record and a series
British Euroskeptic EU parliament member Nigel Farage takes part in a planery session at the European Parliament on the situation in Hungary, in Brussels on Avril 26, 2017. The EU parliament heard Orban on rights record and a series of controversial decisions that has sparked concerns about possible European Union punishments against his country. / AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND
Vágólapra másolva!
Nigel Farage a Sargentini-jelentés mai vitája előtt azt üzente a magyar miniszterelnöknek, szálljon szembe a zsarnokkal.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktort kevesebb mint hat hónapja választották újra, de a brüsszeli elit csak ezért elrángatja Strasbourgig, hogy több száz EU-fanatikus előtt vallathassák. Egész egyszerűen bűnbakot akarnak csinálni a magyar miniszterelnökből – fogalmazott a Magyar Idők megkeresésére Nigel Farage.
A brexit arcaként ismert, bevándorlásellenes politikus szerint

Brüsszelben valójában rettegnek az Orbán Viktorhoz hasonló politikusoktól, akik képesek megtartani a választási ígéreteiket.

Éppen emiatt azt üzeni a Sargentini-jelentés vitáját megelőzően a magyar miniszterelnöknek:

Meglátása szerint, ha az Európai Parlament szerdán elfogadja a holland politikus által készített dokumentumot, és a hetes cikkely hazánkkal szembeni élesítésre kerül, azzal az Európai Unió csak megerősítené azokat magyar polgárokat, akik „hisznek a nemzetállamokban és nem akarják, hogy Brüsszel élősködjön rajtuk."