A börtönőröket is terrorizálja a párizsi muszlim terrortámadás kitervelője

Horizontal ALL POINTS BULLETIN PERSON-TERRORISM TERRORISM ON THE FRINGE OF TERRORIST ATTACKS EFFIGY SUSPECT CROPPED PORTRAIT PORTRAIT-CLOSE-UP
Salah Abdeslam, a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletsorozatot végrehajtó terrorkommandó egyetlen túlélője.
Vágólapra másolva!
Salah Abdeslam, a 2015. november 13-i párizsi merényletsorozat egyik kitervelője és végrehajtója botrányos dolgokat művel Fleury-Mérogis melletti börtönében. Sorozatosan kihágásokat követ el, a börtön személyzete szerint rendkívül agresszív, rendszeresen fordul az őrök ellen.
Vágólapra másolva!

- ilyen és hasonló kijelentéseket szokott a fegyőrök fejéhez vágni az iszlám terrorista.

Salah Abdeslam, a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletsorozatot végrehajtó terrorkommandó egyetlen túlélője Forrás: AFP/Dsk

Salah Abdeslam két éve van elzárva Fleury-Mérogis börtönében, és rendkívül erőszakos magatartást tanúsít a börtönőrökkel szemben.

A legutóbbi eset szeptember 7-én történt, amikor ételkiosztás közben az egyik börtönőr az alábbi verbális terrorról számolt be.

- kiabálta a fegyőrnek a terrorista.

Figyelembe véve a súlyos fenyegetést, a börtön vezetése úgy döntött, hogy jelenti az esetet az antiterrorista ügyészségnek és a börtön igazgatásnak is.