Plasztikai műtét után halt meg egy fiatal nő

2018.09.14. 21:14

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vizsgálja az ügyészség egy 29 éves nő halálának körülményeit. Rodica Vasile nem ébredt fel egy bukaresti magánklinikán elvégzett plasztikai műtét után, majd a szíve is leállt. 

A Londonban dolgozó nő egy hastájéki zsírleszíváson esett át. A műtét előtt intravénásan elaltatták. Az operáció után viszont nem ébredt fel, és leállt a szívverése. Az orvosok két órán keresztül próbálták újraéleszteni, de a nő életét már nem lehetett megmenteni - írja a Maszol.ro. 

Egy családi eseményre készültünk, ezért akarta a szépészeti beavatkozást. Miután meghalt, az orvosok visszaadták a műtét árát, 4500 lejt" – mondta a nő anyja az egyik hírtelevíziónak.

A törvényszéki orvostani jelentés még nem készült el, ezért a halál pontos okát még nem lehet tudni. Az orvosok azt állítják, hogy az előírásoknak megfelelő vizsgálatoknak vetették alá a nőt a műtét előtt, és nem találtak nála semmilyen rendellenességet, az ügyészég a teljes egészségügyi személyzetet kihallgatta.