Almát szedett, amikor hátulról fejbe lőtték

2018.09.19. 19:51

Egy 57 éves férfivel szombat délután végeztek szlovákiai Szereden, saját kertjében. A férfi és 70 év feletti szomszédja hosszú évek óta nem voltak jóban. Emiatt fia arra gyanakszik, hogy a szomszéd lehet a gyilkos. A rendőrség különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében nyomoz.

A tragikus napon a férfi felesége dél körül lepihent, elaludt, a férje pedig kiment a kerbe almát szedni -írja a parameter.sk. 

A saját telkén szedte, senkinek nem ártott vele. Akkor lőtték le, amikor egy hordón háttal állt a szomszéd kertnek. Videófelvételünk van arról, ahogy lezuhan a hordóról. Magatehetetlenül esett a földre, miközben a feje ekkor már a szomszéd felé nézett - mondta a lelőtt férfi fia.

Szerinte a nyugdíjas szomszéd lehet a gyilkos, aki naponta összeveszett az apjával.

Az idős férfi legtöbbször azért panaszkodott, mert a szomszédból átlógtak a fák ágai az ő kertjébe. 

A meggyilkolt férfi fia azt is elmondta, hogy a szomszéd szerint két hordónyi olajat öntöttek a garázsába. A család viszont állítja, hogy semmi ilyesmi nem történt. 

Az istenért, mégis hogyan öntöttünk volna ki?! Ostobaságokat beszélt az apámra. Mi mindent jelentettünk a rendőrségen, de máig nem csináltak semmit

- tette hozzá a férfi.