Migráns fiatalok szurkáltak meg egy terhes lányt

2018.09.20. 14:40

Egy 17 éves, 5 hónapos terhes német lányra támadt rá brutálisan négy migráns fiú. A késelés felbujtója a gyerek apja volt – írja a Voice of Europe.

Az állapotos lányt, Marcellát a németországi Duisburgban támadta meg a négy migráns szeptember 6-án. A lány azt mesélte, hogy csalódott a barátjában, és beszélni szeretett volna vele. Két évvel ezelőtt találkozott először a 16 éves Rifai B.-vel. Elmondása szerint nem is volt igazán a barátja, de szexuális kapcsolatot létesített a fiúval. Marcella öt hónappal ezelőtt elmondta a fiúnak, hogy gyereket vár tőle, erre az fenyegetőzni kezdett.
Azt írta nekem, hogy senki nem tudhatja meg, hogy ő a gyerek apja. Fenyegetőzött, hogy megöl engem és a babát is
– idézte fel a történteket a lány. Marcella biztos benne, hogy meg akarta ölni őt is, és a gyerekét is. Az ominózus estén Rifai találkozóra hívta este a lányt, aki bedőlt a csapdának.
Néhány métert sétáltunk, és mondta, hogy az apja megöli, ha kiderül, hogy ő a gyerek apja. Ekkor hirtelen három maszkos férfi ugrott elő a bokorból.

Forrás: Thinkstock

Marcella megpróbált elmenekülni, de többször is megszúrták. Végül az mentette meg a brutális támadástól, hogy egy közeli kertbe menekült, ahol értesítette az ott lakókat, akik a segítségére siettek, és a lány kórházba került. A sérülések miatt még nem tud járni, de elmondta,
semmi baja nem esett a gyereknek.A támadó apát még aznap este elfogták a rendőrök, három társát, akik 15 és 17 év közöttiek voltak, másnap. Gyilkossági kísérlettel vádolják őket. A letartóztatott személyek közül kettő német és török állampolgárságú, egy török migrációs háttérrel rendelkező német. A 15 éves támadó Irakban született, de már svéd állampolgár.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK