Újabb brutális migránstámadás derült ki Németországban

2018.09.21. 13:21

Bár a német lakosságot lassan, de biztosan hozzászoktatták a migránsok által elkövetett mindennapos bűncselekményekhez, egy tavaly októberi eset napvilágra kerülése talán többeknek felnyitja a szemét, hogy mit is művelnek a német néppel az utóbbi években. 

A Magyar Időkben ma megjelent cikk alapján a ZDF német közszolgálati televízió bűnügyi műsorában számoltak be arról az esetről, miszerint egy öttagú társaság – a rendőrség feltételezése szerint egy migránscsalád – rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt.

A részben gyerekekből álló társaság fényes nappal, a saját otthonában súlyosan bántalmazott és kirabolt egy agg házaspárt, egy 93, illetve 86 éves német polgárt. 

Jellemző, hogy bár az eset még tavaly októberben történt, de nem kapott országos nyilvánosságot, csak most, hogy a rendőrség egy fantomkép alapján egy év elteltével is hiába körözi az elkövetőket, és ezért a nyilvánossághoz fordult. A tetteseket – a német nyilvánosságban megszokott módon, hogy a lakosságot ne hangolják a külföldiek ellen – déli kinézetűként, illetve a németet enyhe akcentussal beszélőként írták le.

Essenben, ahol a támadás történt, folyamatosan emelkedik a migránsok aránya, ezzel párhuzamosan a bűncselekmények közel negyven százalékát migránsok követik el. Ennek ellenére a multikulturalizmust erőltető politikusok Angela Merkel kancellár vezetésével tovább erőltetik a PC mantrát, a rendőrség teljesen meg van félemlítve, és a legnagyobb probléma számukra továbbra is a "szélsőjobb" és a "kirekesztés" a németek megvédése helyett. Ez az eset is csak azt bizonyítja, hogy hány és hány eset lehet, amelyet elhallgatnak, eltussolnak, és csak a véletlennek, vagy a végső elkeseredésnek köszönhető, hogy egyáltalán a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Amennyiben Németországban rövid távon nem fognak csitulni a problémák, újra koalíciós válság lehet a vége, az pedig új választások kiírását eredményezheti.