Muszlimokra szabja a brit rendőrség az egyenruhát

Danish burka-ban becomes effective on August 1st causing demonstrations both for and against - DEMO AGAINST Islam RELIGION
DEMO AGAINST - On August 1st 2018 the ban on masking in public space has become effective in Denmark. In theory the ban covers all kinds of masking the face including fake beards and baklavas but in reality it has widely been known as the "burka-ban" as it primarily targets muslim women and their religious headdress burka or niqab that covers most of the face. It has been a controversial tropic ever since the law was approved and has sparked many reactions both from supporters and opponents. This first day of the ban is no different as both a demonstration for and against was held. The pro-ban demonstration calls it a liberation of suppressed women and a triumph for democracy. This demonstration was held by the "Freedom" association and supported by right wing politician Martin Henriksen of Danish People's Party. The demonstration against was held by associations claiming freedom to wear what you want and calling the ban liberal hypocrisy. Both actual burka and niqab wearers as well as protesters in other kinds of masking made up this demonstration to show that politicians should not be able to control what the public can wear.
Vágólapra másolva!
Új egyenruhát vezet be a West Yorkshire-i rendőrség, hogy az elfogadható legyen a muszlim nők számára. Egyre több bűncselekményt követnek el ugyanis a migránsok, ezért szükség lenne minél több muszlim rendőrre és rendőrnőre, a hagyományos brit egyenruhát azonban nem fogadják el. Már be is mutatták az új ruhaterveket, és le is tesztelték a fekete színű, csadorra hasonlító női egyenruhát.
Vágólapra másolva!

Már több rendőrőrs is engedett a muszlim munkavállalóinak az Egyesült Királyságban, például lehetővé tette a hidzsáb vagy a fejkendő használatát. És a muszlimok számára elfogadható egyenruhát kíván bevezetni.

Már a múlt hónapban tesztelték az új egységes női uniformist, amely elrejti a női alakot.

Beszámolt arról is, hogy egy muszlim nő bevonásával készültek a tervek, és elmondta azt is, hogy az egyenruha változásától remélik, hogy még több muszlim nő belép a rendőrségre, akiket eddig az uniformis formája visszatartott.

A fő ok az, hogy egyre több bűncselekményt követnek el a muszlim bevándorlók az Egyesült Királyságban, így szükség van a saját közösségükből származó rendőrökre is, akiket a közösség tagjai hajlandóak elfogadni.

Bízunk benne, hogy az uniós szervek nem kapnak kedvet, és nem teszik kötelezővé a tízezer Frontex-határőrnek az öltözetet.