Polgárháború törhet ki Olaszországban, ha nem zárják le a határokat

2018.09.25. 14:33

Az iszlám vallású és afrikai bevándorló háttérrel rendelkező Mohamed Konare véleménye alapján Olaszország le kell zárja a határait, amennyiben el akar kerülni egy polgárháborút.

Mohamed Konare már több mint két évtizede Itáliában él.

Mohamed KonareForrás: YouTube

Annak ellenére, hogy nem olasz származású, lelkes híve a bevándorlásellenes, jobboldali Matteo Salvini belügyminiszternek és a pártját, a Ligát is támogatja.A férfi influencernek számít választott hazájában, és a napi politikai kérdésekről szokta kifejteni a véleményét - írja a Voice of Europe.

Legutóbbi videójában arról beszélt, hogy a globális, oligarchikus »elit« Afrikát ki akarja üríteni, és a kontinens fiataljait Európába akarja hozni, noha például Olaszországban még a helyi fiataloknak sincs munkájuk.Ezzel nyilvánvalóan az oligarchák is tisztában vannak, de ez nem érdekli őket, mert a céljuk Afrika természeti erőforrásainak a kiaknázása, és a legkönnyebben úgy tudják ezt véghezvinni, ha a fekete kontinensen minél kevesebben laknak.

Konare tapasztalati alapján az afrikai migránsok az EU tagállamokban is nagyrészt munkanélküliek lesznek, mivel képtelenek beilleszkedni és megtanulni a befogadó ország nyelvét.

Szerinte a migránsok egyáltalán nincsenek felkészülve az európai életmódra, ezért nem dolgoznak még 20-30 évvel az Európába érkezésük után sem.

Ráadásul sokukat a hajléktalanság is fenyegeti, mivel biztos kereset nélkül az utcán találják magukat, ahol bűnöző életformát fognak folytatni.Mivel az alsóbb és már a középső társadalmi rétegekhez tartozó olaszok is egyre szegényebbek, ezért konfliktus fog kialakulni köztük és az afrikaiak között, ennek pedig polgárháború lehet a vége.A polgárháború kitörését Mohamed Konare véleménye alapján csak akkor lehet megakadályozni, ha lezárják Olaszország határait.