Egy szír migráns szexuálisan zaklatott egy fiatal német lányt

2018.09.27. 11:01

A szexuális zaklatás áldozatát sokkolták a történtek, saját bevallása alapján azóta alig tud aludni, és állandó félelemben él. A hatóságok - vélhetően központi utasításra - megpróbálták eltitkolni a történteket, csak azért, mert az elkövető egy migráns.

A németországi Kielben, szeptember 15-én, egy szombati napon, a 19 éves Anne-Sophie - akinek a nevét saját kérésre megváltoztatta a Bild című lap – a barátnőjével egy helyi bevásárlóközpontban, a Sophienhofban üldögélt, amikor egy ismeretlen migráns kinézetű férfi hátulról durván molesztálni kezdte őket.

Az arcomat csókolgatta, megfogdosta a mellünket. Tényleg undorító volt - tudatta Anne-Sophie.

Ezt követően a tettes elfutott a helyszínről.

A lányok jelentették az esetet a rendőrségen, a hatóságok nemsokára elfogták a támadót, majd érthetetlen okokból kis idő múlva szabadon engedték azt.

Az áldozatoknak a szexuális ragadozó kilétéről annyit közöltek: egy 32 éves szír migráns, aki menedékkérőként érkezett Németországba.Anne-Sophie elmondta, hogy a molesztálás óta alig tud aludni és állandó félelemben él, valósággal retteg amikor a városközpontba kell menjen.

Mivel a rendőrség nem hozta nyilvánosságra ezt az esetet sem, a közvélemény csak jóval később, az áldozat elmondásából értesült a migránsok által elkövetett nők elleni erőszak legújabb megnyilvánulásáról.

Ezek a bűncselekmények a merkeli bevándorláspárti politikának köszönhetően Németországban ma már a hétköznapok részei lettek, akárcsak Franciaországban, Svédországban, Dániában vagy Hollandiában.

A gyanú alapján a történteket a rendőrség központi utasításra próbálta meg eltitkolni.