Egy önkéntes tűzoltó és újdonsült felesége éppen az esküvői fotósnak pózoltak, amikor a férfi meghallotta, hogy egy lángoló épülethez kaptak riasztást – írja a Fox News.

A minnesotai önkéntes tűzoltó, Jeremy Bourasa éppen túl volt az esküvői szertartáson, mikor megérkezett a segélyhívás egy kigyulladt házhoz.

Ekkor már fényképezkedtek, de az újdonsült férj mindent hátrahagyva sietett a bajba jutottak segítségére. Mivel az esküvőjük helyszíne éppen a tűzoltóság épülete volt, gyorsan fel tudott ugrani arra a kocsira, amelyikkel pár órával korábban a felesége érkezett.

A többi tűzoltóval együtt sikeresen megfékezték a lángokat, és egy áldozata sem volt a tűznek, így Bourasa három órával később visszatérhetett az esküvőre, ahol a 120 vendég ovációval fogadta. 

Krista Boland, az újdonsült feleség elmondta, hogy mikor meghallották, hogy a tűz nagyon nagy és több emberre lesz szükség, látta férje arcán a vívódást.

Azt mondtam neki, hogy menjen. Egy ilyen helyzetben más érdekeit kell a sajátod fölé helyezned: emberek ragadtak egy égő házban, nagyobb szükségük volt rá, mint nekem. Nagyon büszke vagyok rá – nyilatkozta Boland.

A pár szerint ettől csak még emlékezetesebb lett az esküvőjük, és alig várják, hogy majd az unokáiknak is elmeséljék a történetet.

A friss házasok már 11 éve vannak együtt, van két kisfiúk is, és 2013-ban jegyezték el egymást. Bourasa ugyanebben az évben lett önkéntes tűzoltó, megvalósítva ezzel élete álmát.