Eszméletlenre verték a migránsok, őt zárják börtönbe

Vágólapra másolva!
A 65 éves nő ellen gyűlöletbeszéd gyanújával emeltek vádat, a Svéd Legfelsőbb Bíróság jogerős ítélete alapján pedig három hónapra börtönbe kell vonuljon. Az idős asszonyt 2016-ban a migránsok eszméletlenre verték. Ő egyébként tagadja az ellene felhozott vádakat.
Vágólapra másolva!

A nő vezetéknevét személyiségi jogokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra, csupán a keresztnevét közölték, ami Christina.

Christinát még 2016-ben eszméletlenre verték magukat kiskorúnak valló migránsok,

akik állítólag felnőtt kísérő nélkül érkeztek Svédországba.

A brutális bántalmazásért egyetlen támadót sem ítéltek el.

A gyanú alapján az áldozat ezt követően a Facebook-oldalán többször is kifejezte véleményét az illegális bevándorlással és az iszlamizációval kapcsolatban - írja a Voice of Europe.

Ezért

a hatóságok hat rendbeli gyűlöletbeszéddel vádolták meg őt.

A bíróság szerint egy alkalommal azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy a migránsok miatt csökkent az emberek intelligenciaszintje Svédországban.

Más bejegyzésekben állítólag uszított az iszlám vallás ellen.

A nő tagadja, hogy ő írta volna ki ezeket a szövegeket, szerinte ezt az albérlői tették, akik a lakásában bérelnek szobát.

Első fokon azért mentették fel, mert nem tudták bebizonyítani, hogy ki írta ki az ilyen jellegű szövegeket a közösségi oldalra.

A fellebbezés után a Svéd Legfelsőbb Bíróság sem tudta ezt bizonyítani, de ennek ellenére most

három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték a 65 éves nőt.

A folyamatos meghurcoltatás miatt Christina depressziós lett, és saját bevallása alapján - természetesen - retteg a börtöntől.