A 8 éves kislány szembeszállt a fegyveres rablókkal - videó

2018.10.02. 11:38

Amíg a felnőttek kővé dermedve nézték, hogy mi történik, a kislány minden bátorságát összeszedve szembe ment a fegyveres rablókkal, akik rátámadtak az apjára. 

A Fülöp-szigeteki Brielle Minia éppen a ház előtt játszott, amikor apja megérkezett a munkából, és leparkolt a kocsijukkal. Amikor a férfi kiszállt az autóból, négy utcai árusnak öltözött fegyveres lépett oda hozzá - az egyikük elvette a pénztárcáját. A jelenetet többen is végignézték, de a biztonsági kamera felvételei szerint - amelyet a The Sun közölt - nem tettek semmit. Egyedül a 8 éves kislánynak volt elég bátorsága szembeszállni a rablókkal.

A kislány rávetette magát az egyik rablóra, és letépte a hátáról a táskát, amelyikből kiestek a családi házból lopott holmik. A rablók menekülőre fogták, de Brielle Minia nem eresztette őket: amikor a négy férfi felpattant a motorjára, a kislány oda is követte őket. A férfi úgy megrúgta a kislányt, hogy a földre esett. Végül a rablóknak kevés zsákmánnyal, de sikerült elmenekülniük.

Brielle Minia két napot töltött a kórházban kisebb zúzódások miatt. Miután kijött, azt mondta, csak azt sajnálja, hogy nem sikerült visszavennie apja pénztárcáját a tolvajoktól. Egyébként megfogadta, hogy azt is visszaszerzi - bármi áron.