Újabb szintre emelkedett a multikulti agymosás az Egyesült Királyságban. Egy szülő kiakadt, amiért arra kérték a gyerekeket, hogy a családjuknak címezve írjanak egy olyan levelet, amely az iszlám hitre való áttérésről szól - olvashatjuk a Voice of Europe tegnapi cikkében. 

Egy 12 éves lány mostohaapja a közösségi médiában kifogásolta az esetet, amiért "természetesen" azonnal megkapta a rasszista és bigott jelzőket a valóban agymosott hozzászólóktól. Ahogy mondja, ha bárki, bármikor, bármilyen negatív dolgot mond az iszlámról, azt darabokra tépik. Ahogy az apa írta, azt látom, hogy Nagy-Britannia 50 éven belül iszlám állammá fog válni, mindamellett a gyerekeim még élnek majd - nem akarom, hogy nikábot viseljenek.  

Valószínűleg a 43 éves apa már megbánta, hogy a nagy nyilvánosság előtt fejtette ki véleményét, ugyanis rengeteg mocskot zúdítottak rá, melynek következtében már

feleségével együtt rettegnek a következményektől. 

A történet háttere, hogy a lánya egy nap azzal ment haza az iskolából, hogy Mohamed prófétáról és a halal húsról beszél, és hogy az iszlám a béke vallása. De ha megnézné a híreket és tudomást szerezne mindazokról az atrocitásokról, amelyeket az iszlám világszerte okoz, tudná, hogy egyáltalán nem a béke vallása - idézi a cikk a megrémült apát. A mostohaapa tisztában van azzal, hogy minden vallásról kell tanulni, de nem érti, hogy mi a haszna annak, ha arra kérik az iskolában a gyerekeket, hogy vizsgálják meg az okait egy másik vallásra való áttérésnek, ezért visszautasította, hogy a lánya befejezze "a nekik szánt levelet". Majd hozzáteszi, hogy mint minden szülőnek, a mi döntésünk, miként neveljük a gyerekeinket, és amikor majd elég idősek lesznek, hogy dönthessenek, lesz választási lehetőségük. 

Ez a történet is tökéletesen illusztrálja, hogy miként működik Nyugat-Európában már nagyon régóta a véleményterror, amit ugye a magyarországi ellenzék az egyetlen követendő példának tart. Miután az elmúlt évtizedekben sikerült elérni, hogy az őshonos európai nép a haldoklás állapotába, illetve néhány évtizeden belül kisebbségbe kerüljön, a vallási identitás átformálását, az iszlámhoz való áttérés előkészítését is megkezdték.