Tizenöt évvel azután, hogy az édesanyja leugrott vele egy hídról, öngyilkos lett Yazmina Howard – írja a brit Metro.

Yazmina Howard 2003-ban csodával határos módon túlélte a harmincméteres zuhanást, édesanyja meghalt. Az akkor hároméves gyereknek több csontja eltörött, sérült a koponyája és a bordái is, de felgyógyult, és erős, egészséges tinédzserként élt a nagyszüleivel – írja a lap.

A nagyszülei ezért is állnak értetlenül és döbbenten a tragédia előtt, hiszen semmi sem utalt arra, hogy mire készül a lány.

Yazmina a halála estéjén, hétfőn este fél tízkor még smst-t is küldött a nagymamájának, hogy minden rendben van, majd fél órával később leugrott az M20-as larkfieldi autópályahídról.

„Hogy mi történhetett akkor, sohasem tudjuk meg” – mondta a nagymamája, Janet Howard. Azt is mondta, Yazmina érzékeny, de erős személyiség volt, aki sosem bántott senkit. Lányukként nevelték, inkább voltak a szülei, mint a nagyszülei, és Yazmina is így viszonyult hozzájuk. 

A kenti rendőrség szóvivője azt mondta, hozzájuk hétfőn este röviddel tíz óra után érkezett a hívás, hogy egy nő leugrott a Lunsford Lane-i hídról. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!