Meghan és Harry megkapták első baba ajándékukat

2018.10.16. 15:47

A Sussex herceg és felesége elindultak tengerentúli körutazásukra, miután napvilágot látott, hogy Meghan terhes. Első állomásuk Sydney volt, ahol az Ausztrál kormányfő és felesége megajándékozták a születendő gyereküket. A BBC felvételein jól látszik már a hercegné gömbölyödő pocakja.

Ausztrál kormányfő, Sir Peter Cosgrove és felesége, Lynne egy plüs kanguruval, Joey-val, és egy pár Ugg csizmával lepte meg a hercegi pár születendő gyerekét.

A királyi család hétfőn jelentette be, hogy Harry herceg felesége állapotos, és első közös gyereküket tavaszra várják.

Harry herceg Sydneyben mondott beszédében megköszönte a hihetetlenül kedves fogadtatást, és a lehetőséget, hogy sok ausztrál emberrel találkozhatnak az élet minden területéről.

Meghan a kenguru kapcsán megjegyezte, hogy ez az első ajándékuk a gyereküknek, Harry szerint az ajándékba kapott csizma fantasztikus. A májusban házasodott hercegi pár ajándékba kapott még hagyományos ausztrál akubra kalapokat is.

Sydney, 2018. október 16.Forrás: MTI/AAP/Brendan Esposito

Amikor gratuláltak a hercegnének a terhességéhez, azt mondta: Nagyon köszönöm, Nagyon izgatottatok vagyunk.

Sydney, 2018. október 16. Meghan szerint a koalák nagyon-nagyon édesek.Forrás: MTI/AAP/Dean Lewins

Később Harry és Meghan meglátogatták a Taronga Állatkertet is, ahol megnézték a koalákat is. 

A Sydney Operaház előtt több ezer ember várta a hercegi párt, hogy virágokkal, és egyéb apró ajándékokkal kedveskedjenek nekik. 

Harry és Meghan háromhetes körútja alatt ellátogat a Fidzsi-szigetekre, Új-Zélandra, Tongára, valamint a sérült katonák és veteránok számára rendezett Invictus Games nemzetközi sporteseményen is részt vesz.

A pár tervezett útvonala nem változott annak ellenére, hogy várandósan nem ajánlott a Fidzsi-szigetekre, illetve Tongára látogatni a Zika vírus miatt. Kensington palota nyilatkozata szerint előzetesen konzultáltak orvosokkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKK