Meztelen pincérek szolgálták fel a vacsorát az idősek otthonában

2018.10.17. 12:43

Jóképű, izmos pincérek tálalták a vacsorát a colchesteri öregotthon hölgylakóinak. A nyugdíjasok nem jöttek zavarba, vidáman pózoltak a meztelen pincérekkel.

A meztelen felszolgálókat a 89 éves Joan Corp ötlete nyomán hívták meg a Milton Care Lodge intézmény vezetői, hogy feldobják az idősek egyhangú hétköznapjait. A hölgyeket persze előre beavatták a programba, akik ezen felbuzdulva elhívták a vacsorára lányaikat és unokáikat is. 

Valahányszor megkérdeztük Joan Corptól, hogy ma mit szeretne, mindig azt válaszolta: egy férfit. Elkezdtünk tehát keresgélni, így találtunk rá Hunks in Trunks nevű fiúbandára. Felvettük velük a kapcsolatot, elmondtuk, hogy mit szeretnénk, ők pedig szívesen vállalták - mondta az idősek otthonának egyik dolgozója a Daily Mailnek. Az otthon egy háromfogásos vacsorával készült, a meztelen pincérek feladata pedig az volt, hogy kiszolgálják a hölgyeket, és flörtöljenek velük. 

A 99 éves Doll Jenkinsnek annyira tetszettek a férfiak, hogy megkérte őket, jöjjenek el jövőre a 100. születésnapjára is.