Sietve távozott Meghan Markle, miután új testőre biztonsági okokra hivatkozva váratlanul kimenekítette a suvai piaci tömegből. A hercegnő mindössze hat percet töltött az UN Women női egyenjogúságért küzdő szervezet rendezvényén, amelyet elleptek a rajongók. 

Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegnő többnapos ausztráliai körútja után kedden érkezett meg a Fidzsi-szigetekre. A hercegi pár a tervek szerint kilenc napot tölt majd itt - foglalta össze a Daily Mail.

Meghan szőke testőre azonnal rendet teremtettForrás: AFP/Handout

A 37 éves hercegnő meghívást kapott az UN Women nőjogi szervezettől, hogy vegyen részt az egyik rendezvényükön, amit a fővárosi piacon tartottak. A tervek szerint Meghan közel fél órát töltött volna az eseményen, ám egy váratlan dolog miatt ezt meg kellett szakítani: a hercegnő biztonsági őre ugyanis túl kockázatosnak ítélte a nagy tömeget, ezért azonnal biztonságos helyre kísérte őt.

A tömegben sokan voltak, akik kizárólag azért mentek el a rendezvényre, hogy találkozzanak a hercegnővel. Ők nagyon csalódottak lettek, hogy alig hat percre láthatták csak a várandós Meghant. 

Forrás: AFP/Handout

Meghan Markle biztonságára egy rendkívüli testőr vigyáz. Ugyancsak a Daily Mail leplezte le a napokban, hogy egy magas, szőke hajú hölgy védi a hercegnőt, akinek bár nem hozták nyilvánosságra a nevét, a portál szerint már régóta a brit királyi családnak dolgozik. Neki kiemelt feladata, hogy megvédje Meghant a kéretlen rajongóktól.