Lebukott a Soros-hálózat egyik tagja, hazudott, hogy befolyásolja a főbíróválasztást

2018.11.04. 09:05

Újabb, Soros György hálózatához tartozó ember bukott le, és vallotta be, hogy hazudott. Mint ismert, Soros György zsoldosai befolyásolni akarták az amerikai főbíróválasztást azért, hogy ne Donald Trump jelöltje, Brett Kavanaugh kapja meg a kinevezést. Emiatt a migránspárti multimilliárdos emberei a balliberális médiában hamisan vádolták meg a főbírót nemi erőszakkal, holott erre még az FBI sem talált semmilyen bizonyítékot. Most az egyik nő bevallotta, hazudott, soha nem is találkozott Kavanaugh-val. Nem ő az első, akiről kiderült, hogy hazudik.

Ahogy az Origo korábban beszámolt róla, hamis támadások érték Brett Kavanaugh-t, akit azóta megválasztottak az Egyesült Államok főbírójának. Az ügy hátterében az áll, hogy Soros zsoldosai minden követ meg kívántak mozgatni annak érdekében, hogy a konzervatív Brett Kavanaugh ne lehessen főbíró. Donald Trump Twitter-üzenetéből kiderül, hogy az amerikai elnöknek sem tetszik, hogy egy olyan tőzsdespekuláns kívánja befolyásolni az amerikai politikát, akit senki nem választott meg.

Csúnya lebukás

A tény, hogy az amerikai balliberális média és a Soros-hálózat befolyásolni akarta a főbíróválasztást, már eddig is ismert volt. Azonban most újabb bizonyíték derült ki, ugyanis a Brett Kavanaugh konzervatív főbírót szexuális erőszakkal vádoló nők egyike, Judy Munro-Leighton elismerte szombaton,

hogy hazudott, és soha nem is találkozott a főbíróval.

Chuck Grassley, a szenátus igazságügyi bizottságának vezetője a hamis állításokról szóló dokumentumokat megküldte Jeff Sessions igazságügyi miniszternek és Christopher Wray igazgatónak, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vezetőjének. A minisztérium várhatóan megindítja az eljárást hamis állítások és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt.

Brett Kavanaugh főbírót szenátusi meghallgatása idején több nő is megvádolta évtizedekkel korábbi szexuális zaklatásokkal és szexuális erőszakkal. A főbíró jelölését október 6-án megszavazta a szenátusi bizottság republikánus többsége, és azóta az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő legfelsőbb bíróság tagja.

Brett KavanaughForrás: AFP/Brendan Smialowski

Chuck Grassley irodájának közleménye szerint Judy Munro-Leighton azzal vádolta meg Kavanaugh-t, hogy a főbíró és az egyik barátja „többször is megerőszakolták egy kocsi hátsó ülésén”. Ezeket a vádakat először egy névtelen levélben Kamala Harris kaliforniai demokratapárti politikussal közölte, aki a szenátusi meghallgatás egyik résztvevője volt, majd e-mailt küldött az igazságügyi bizottságnak is, ezúttal már felfedve a személyazonosságát. A bizottság vizsgálódni kezdett, és gyorsan megállapította, hogy Munro-Leighton egy Kentuckyban élő baloldali aktivista, aki évtizedekkel idősebb a főbírónál, soha nem találkozott vele.

Más is lebukott már

A múlt héten Grassley szenátor Michael Avenatti ügyvéd és ügyfele, a Kavanaugh-t szintén szexuális zaklatással megvádoló Julie Swetnick ügyben küldött meg dokumentumokat az igazságügyi tárcának bűnügyi nyomozásra. Swetnick ugyanis eskü alatt vallotta, hogy Kavanaugh évtizedekkel korábban jelen volt akkor, amikor többen megerőszakolták őt. A nő egyébként később az NBC televíziónak adott interjújában részben visszavonta állításait, részben ellentmondásokba keveredett.

Donald Trump szombaton a Twitteren reagált a fejleményekre. „Mi van a többiekkel? Hol vannak az ügyben a demokraták?”

Christine Blasey Fordról, arról a kaliforniai pszichológusról, aki a meghallgatáson Kavanaugh legfőbb vádlója volt, a napokban a Slate internetes portál megírta: ügyvédnője, Debra Katz közreműködésével számlát nyitott, amelyre adományokat vár. A számlára eddig már több mint 800 ezer dollár érkezett, emellett egy könyvkiadó egymillió dolláros szerződést is ajánlott története megírására.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK