Koszos zoknikkal keres pénzt egy angliai nő

Vágólapra másolva!
Egy nő kitalálta a legnagyobb üzletet! Saját bevallása szerint évi 100.000 fontot, vagyis közel 37 millió forintot keres azzal, hogy közösségi oldalán árulja használt, koszos zoknijait és cipőit. A furcsa pénzkereseti lehetőségről a Metro számolt be.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Roxy Sykes rájött, hogy betörhet a lábfejszépségiparba, miután valaki megdicsérte azt.

Az ingatlan-befektetőként dolgozó nő létrehozott egy Instagram-oldalt saját lábfejének, hogy megnézze, valójában mennyien lehetnek kíváncsiak rá.

Miután egy hónap alatt, több mint 10.000 követője lett, úgy döntött, hogy hallgat rajongóira, és eladja nekik a használt zoknijait, cipőit.

Azokért a zoknikért, amik már a lábán voltak 20 fontot kér, a cipőkért 200-at.

Roxy már négy éve foglalkozik a furcsa vállalkozásával, azt állítja,

egy forgalmasabb hónapban akár 8000 fontot is megkeres, ami közel 3 millió forint.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@feet_univers my @fomf2 account has been hacked. Can you PM me your email? Thank you

Roxy Sykes (@glammodelacademy) által megosztott bejegyzés,

ezért nem is érzem túl személyesnek a dolgot. Csak miután már több ezer követőm lett és elárasztottak üzenetekkel, hogy adjam el a használt dolgaimat, gondoltam rá, hogy ebből hasznot is lehet húzni - nyilatkozta Roxy a Metro újságnak.

De még ekkor sem gondolta, hogy ebből ekkora üzlet lehet. Most már nem fél attól, hogy mi lesz vele később, hiszen állítása szerint a lábával akkor is kereshet pénzt, amikor már megöregszik.

Egy pár cipőt, amit két hónapig viselek, 200 fontért adok el; egy pár zokniért, amit egy napig hordok, akár 20 fontot is megadnak. Egy olyan videó, amin csak a lábujjaim vannak, 100 fontot ér, így ezekkel nagyon sok pénzt keresek.

Annak ellenére, hogy ez az ipar eléggé homályos és megbélyegzett, Roxy szereti azt a zsongást ami körülveszi őt.

Azt mondja, hogy a foglalkozása nem jelent problémát a kapcsolatiban, a családja és a barátai is elfogadják, amit csinál.

Roxy ma már nemcsak a saját lábával keres pénzt, más

fétis modelleket is mentoráll, hogy betörjenek az iparba.

Reméli, hogy tudásával másokon is segíthet majd, és közösen segíthetnek elfogadni ezt a fétist is, és levenni róla a bélyeget.