Darabolós sorozatgyilkos végezhetett Zsuzsannával

2018.11.07. 17:54

Alfred U. több nőt is meggyilkolhatott, mielőtt végzett volna magyar áldozatával. A férfi Zsuzsanna holttestét feldarabolta, egyes részeit a fagyasztóba tette, hogy később ehessen belőle, a többit pedig a Fertő tóba dobta.

A 64 éves férfi két másik fiatal nővel is végezhetett. Az Origo információi szerint Alfred U. gyilkolhatta meg azt a prostituáltat is, akit 25 évvel ezelőtt találtak meg St. Margarethennél.

Csak évekkel később sikerült azonosítani a holttestet az osztrák hatóságoknak. A bécsi kannibál azért kerülhetett a gyanúsítottak közé, mert a község, ahol a holttestet megtalálták nagyon közel van a csónakházához, ahol a magyar nő holttestét is megtalálták.

Forrás: AFP

Egy másik gyilkossággal is kapcsolatba hozták Alfred U.-t. Tavaly Hamburgban találtak egy feldarabolt asszonyt. A módszer pedig ugyanaz volt, mint Zsuzsannánál. Információink szerint a férfi ügyvédje tagadja, hogy Alfred U.-nak köze lenne ezekhez a gyilkosságokhoz.

Ahogy azt korábban megírtuk, Zsuzsannát áprilisban kegyetlenül meggyilkolta Alfred U. A magyar nő alkalmi munkákból tartotta el magát Bécsben. Kényszerűségből költözött át a férfihoz, akivel egy szállón ismerkedett össze.

A férfi megfojtotta, majd feldarabolta a nő holttestét, egy részét bedobta a Fertő tóba, a belső szerveket pedig lefagyasztotta, hogy később majd megehesse. Zsuzsannát egy Bécsi temetőben temették el.