Soros György keze a holland állami televízióig is elér

Soros György
Vágólapra másolva!
Újabb bizonyíték született arra, hogy a migránspárti Soros György uralja a nyugat-európai liberális médiát. Hollandiában épphogy megjelent egy, a bevándorláspárti multimilliárdost bíráló cikk, azt az állami televízió honlapjáról nyom nélkül eltüntették, azaz a sajtófüggetlenségére oly büszke Hollandiában most mégis durván cenzúráztak egy cikket.
Vágólapra másolva!

A NOS a holland állami televíziós csatorna. A társaság honlapjára október 23-án kikerült egy cikk, amelyben kritikusan hangvételben írtak a migránspárti multimilliárdosról, Soros Györgyről.

Ez teljesen rendben van, Hollandia gyakran hivatkozik magára úgy, mint a sajtószabadság Mekkájára, még akkor is ha, erős a balliberális befolyás az országban. Azonban a cikkel olyasmi történt, amire nem volt példa az oldal történetében:

a cikket törölte a társaság az oldaláról, sőt az archívumból is eltüntette.


A NOS azzal magyarázza a képmutató és gyáva lépést, hogy túl sok kritikus megjegyzést és kommentárt kaptak a cikk tartalma miatt az oldal szerkesztői.

Annak ellenére, hogy ezt írják magukról:

Azonban most mégis így tettek.

Az oldal újabb sántító magyarázattal zárja bejegyzését, ugyanis itt már nem a kommentekkel van a baj, hanem a cikk színvonalával, ahogy írják, a cikk olyan pontatlanságokat tartalmazott, amelyek nem felelnek meg az oldal sztenderdjeinek.

Soros György nem boldog, ha kritikus cikket írnak róla Forrás: Origo

A képmutató lépés több kérdést is felvet:

  • Ha valóban valótlanságokat tartalmazott a migránspárti Soros Györgyről szóló cikk, akkor az hogy kerülhetett ki az oldalra?
  • Ha ez valóban így volt, akkor miért nem javították ki a hibás részeket, és hagyták publikusnak a cikket?
  • Miért kellett teljesen elérhetetlenné tenni az anyagot?

A válasz már-már magától értetődik, ugyanis az oldalon korábban már megjelent egy, a magyar sajtószabadságot hazugságokkal támadó cikk, benne – milyen meglepő – az egyik Simicska-árva, egy új hetilapot alapító ellenzéki főszerkesztő beszél, illetőleg a 24 nevű álhírgyár vezetője.

Így már végképp teljesen nyilvánvaló, hogy milyen cikkek jelenhetnek meg az oldalon, kit kell támadni, és ki az, akiről hallgatni kell. A Soros Györgyöt bíráló cikk pusztán egy olyan hiba volt, amelyet az oldal legszigorúbb szabályai és elvei ellenére is törölni kellett.

Összegezve tehát annyi történt, hogy Hollandiában, az olyan Soros-ügynök országában, mint Judith Sargentini,

egyik napról a másikra példa nélküli módon eltüntetnek egy Soros Györgyöt szidó cikket.

Ironikus és képmutató módon a cenzúra eszközével élő médium érzi úgy, hogy más országot bírálhat.