Ők voltak a kaliforniai mészárlás áldozatai

California, Kalifornia, lövöldözés, 12 áldozat
THOUSAND OAKS, CA - NOVEMBER 08: Brina Baird-Gerber holds her hand over her heart as the procession carrying the body of Ventura County Sheriff Sgt. Ron Helus, who was killed in a mass shooting at the Borderline Bar and Grill, leaves Los Robles Hospital on November 8, 2018 in Thousand Oaks, California. Twelve people were killed, including the sergeant and the gunman, after a mass shooting at the Borderline Bar and Grill in Thousand Oaks late Wednesday night. (Photo by John McCoy/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is beszámolt róla, a dél-kaliforniai Thousand Oaks városának egyik bárjában, egy egyetemistáknak szervezett táncházban, a 28 éves volt tengerészgyalogos David Ian Long rálőtt a tömegre, majd öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

A rendőrség közleménye szerint a merénylővel együtt összesen 13 halálos áldozata volt a lövöldözésnek, a sebesültek száma pedig 21.

A brit The Guardian információi alapján

Az akkori lövöldözés 58 halálos áldozattal járt.

Egyikük a 22 éves tengerész, Brendan Kelly, aki csodával határos módon mindkét támadást túlélte. Neki az volt a szerencséje, hogy

Molly Mauer szintén túlélte mindkét lövöldözést. A lány erről a Facebookon számolt be a Los Angeles Times információi alapján.

A halálos áldozatok között van egy veterán rendőr, Ron Helus is.

Egy másik áldozat a 22 éves Cody Coffman, aki az apja, Jason Coffman elmondása alapján

Ráadásul Codynak hamarosan testvére születik, a gyereket november 29-re várják.

A lövöldözésben életét vesztette a 23 éves Justin Meek is, aki idén végzett a Los Angeles-i Lutheránus Egyetemen.

Justin egy fogyatékos gyerekeket segítő intézetben dolgozott.

A szüleit és a munkatársait valósággal sokkolta a korai halála.

A másik áldozat a mindössze 18 éves Alaina Housley volt, aki a Pepperdine Egyetemre felvételizett, és ott jogot szeretett volna tanulni, amihez ösztöndíjat is kapott.

Az apja, Adam Housley régebben a konzervatív Fox News tudósítója volt.

Szintén meghalt a lövöldözés következtében a 27 éves Telemachus Orfanos, aki a támadóhoz hasonlóan, haditengerészetnél teljesített szolgálatot.

A 21 éves főiskolai hallgatót, Noel Sparksot is agyonlőtték.

Sean Adler, egy kétgyerekes 48 éves családapa szintén a merénylet áldozatává vált. Ő biztonsági őrként dolgozott a Borderline Bar & Grillben. A családját nagyon felzaklatta a halála.