Megírta egy volt rendőr, hogy hogyan vezetik félre az embereket Németországban

2018.11.11. 11:27

Bestseller lett az a könyv, amelyet Stefan Schubert, egy német exrendőr írt „Németország destabilizálódása" címmel. A könyvből többek között kiderül, hogy a német hatóságok Angela Merkel német kancellár tudtával hagyták szabadon azt a terroristát, aki később a berlini karácsonyi vásárba hajtott kamionjával 2016 decemberében, és több embert megölt. Az író új kötetében feltárta az EU áttelepítési programjának titkos végrehajtását is - írta meg a Híradó.hu.

Hagyták szabadon mászkálni Amrit a hatóságok

Stefan Schubert könyvében exkluzív részleteket tárt fel a két évvel ezelőtti berlini kamionos terrortámadásról. Az exrendőr elárulta, hogy a német kormány valótlan információkat hozott nyilvánosságra az ügyről, a valóság az, hogy a titkosszolgálatok szerették volna felderíteni a férfi kapcsolatrendszerét, továbbá azt, hogy miként kommunikált az Iszlám Állammal, így inkább szabadon hagyták. Lehallgatták a mobilját, megfigyelték, és ez sokkal fontosabb volt a számukra, mint az emberek biztonsága– mondta el Schubert.

Anis Amri kamionnal hajtott a tömegbe 2016 decemberébenForrás: AFP/Handout

A kancellár is tudott Amriról már a terrortámadást megelőzően

Az író által megszerzett titkos dokumentumokból kiderül, hogy a terroristát, Anis Amrit szándékosan engedték szabadon. Ha megfigyeljük, hova vezetnek a szálak, kik hozták meg ezt döntést a bűnügyi rendőrségtől a belső titkosszolgálaton és a kancellári hivatalon át a szervezetek közötti koordinációig, akkor megállapítható, hogy politikai döntés született, a szövetségi kormány hozta meg a végső döntést, amiért a kancellári hivatal, és az által maga Angela Merkel a felelős– fogalmazott az író az interjúban.

A német sajtó és a hatóságok szándékosan ferdítették el a valóságot

Schubert elmondta azt is, hogy a német sajtó és a hatóságok megpróbálják enyhíteni és elhallgattatni a migrációs problémákat. Így jártak el a kölni erőszakos támadásoknál, de miután túl nagy volt a felháborodás, nem lehetett elsimítani a dolgokat.

Forrás: AFP/Markus Boehm

A tartományi belügyminisztériumból, valamint magas rangú rendőrségi vezetők is azt szorgalmazták, hogy enyhítsék az erőszakról szóló jelentést. Ez csak azért nem működött, mivel az ügyeletes tiszt tiltakozott, illetve több rendőr is, aki aznap éjjel szolgálatban volt, kiszivárogtatta az interneten a történteket, így indult el a lavina.

A Híradó.hu cikke beszámol arról is, hogy az író elmondta, hogy

a 20-30 éve érkezett migránsokból arab maffiabandák alakultak Németországban, amelyek már annyira megerősödtek – mivel a politika nem akart tudomást venni róluk –, hogy most már alig lehet felvenni velük a harcot.

Schubert elmesélte azt is, hogy egy rendőrtől megtudta, hogy kozmetikázták a statisztikai adatokat, így senki nem tudja, hogy migrációs hátterű volt-e egy bűnöző vagy sem.

Németországban 20-30 éve a baloldal szimpatizánsai vannak többségben, ha megnézzük az újságokat, a közszolgálati tévécsatornákat, azok is kampányt folytattak a menekültek befogadása mellett: dicsérték magukat, mennyire humánusak, és nem beszéltek a hátrányokról – jelentette ki Schubert, majd azzal folytatta, hogy most ez az alternatív médiumok megjelenésével, az AfD Bundestagba való bejutásával megváltozott, valódi kultúrharc alakult ki.

Titokban továbbra is zajlik az áttelepítési program

Az exrendőr további megdöbbentő dolgot is ír könyvében, méghozzá, hogy az áttelepítési program titokban zajlik, sőt több hivatalos program is zajlik. A migránsok teljesen szabadon átléphetik a német határt, egy részük Athénból repülővel érkezik Münchenbe.Schubert ugyanakkor azt reméli, hogy munkája elvezethet a németek felébredéséhez. Voltak könyvkereskedő hálózatok, amelyek nem akarták árulni a könyvét, ennek ellenére a Németország destabilizálódása hat hétig vezette a bestsellerlistát.