Londonban nem csitul a bűnözési hajlandóság, ezúttal egy többgyerekes fiatal anyát öltek meg brutálisan. Az indíték még nem ismert, a rendőrség szerint az áldozat és az elkövető ismerték egymást. 

Brutális kegyetlenséggel megöltek egy terhes nőt Londonban. Az eset hétfőn reggel történt a kelet-londoni Ilford városrészen, ahol a 35 éves Sana Muhammadot egy nyílpuskával meglőtték. A hasi sérült anyát azonnal kórházba szállították, ahol belehalt sérülésébe, egy sürgősségi császármetszéssel azonban 8 hónapos gyerekét sikerült megmenteni  - írja az EveningStandard. 

A nyílpuskával meglőtt asszonyt úgy kellett megműteni, hogy az íj még benne volt a testében, mert veszélyes lett volna kivenni. Gyermekét sikerült megmenteni sürgősségi császármetszéssel, az íj állítólag néhány centiméterrel kerülte el testét. Az 50 éves, Ramanodge Unmathallegadoo névre hallgató elkövetőt a helyszínen letartóztatták, gyilkossággal vádolják. 

Az áldozat férje éppen kiment egy kartondobozzal a fészerükhöz, amikor látta, hogy ott áll valaki egy betöltött nyílpuskával. Befutottam a házba, ordítottam, hogy fuss, fuss, fuss - emlékezett vissza a férj, de a támadó lelőtte a konyhában tartózkodó nőt, gyakorlatilag a gyerekei szemei láttára. Az egyik szomszéd elmondta, hogy láttuk, hogy a rendőrség kihoz egy számszeríjat, mint bizonyítékot, ami kb. 30 centi hosszúnak tűnt. 

A rendőrök megerősítették, hogy az áldozat és az elkövető ismerték egymást, mást nem is keresnek az ügyben. 

Sana Muhammad és férje 6 éve voltak házasok, a nőnek összesen 5 gyereke volt két házasságból, a gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentett, Ibrahim névre keresztelt a hatodik.

A hétfői támadással 118-ra emelkedett a londoni gyilkosságok száma az idei évben, tehát Londonban továbbra is borzalmas közbiztonsági állapotok uralkodnak.