Miközben a bevándorláspárti liberális-baloldali politikusok azt állítják, hogy elvétve előforduló, egymástól elszigetelt esetekről van szó, ezzel szemben az igazság az, hogy migránsok nap mint nap erőszakolnak meg nőket szerte Európában, és ezt a muszlim felsőbbrendűség nevében teszik. 

Miközben a liberális-baloldali, bevándorlás párti nyugat-európai politikai elit másról sem beszél, mint a migráció állítólagos pozitív hatásairól, a gazdaság felvirágoztatásáról, pontos tényekkel lehet alátámasztani ennek az ellenkezőjét. Az ultraliberális, Soros-párti, a bukott 68-as politikai elit jellegzetes képviselője, a belga Guy Verhofstadt az Európai Parlament képviselőjeként arról beszél, hogy a migrációt csak a jobboldali populisták tálalják problémaként, eszköznek tekintve politikai céljaik eléréséhez. Ebből világosan látszik, hogy Verhofstadtnak fogalma sincs a valóságról, nem ebben a világban él, hanem egy fiktív, saját maga által kreált álvalóságban.

Ez a tábla biztosan nem a női méltóságot semmibe vevő muszlim migránsoknak szólForrás: AFP/James Pheby

Az Origo korábban beszámolt arról az egészen elképesztő szexuális bűncselekmény sorozatról, amelyhez hasonlót még soha nem tapasztaltak Európában. A sokkoló bűncselekmény-sorozat az angliai Rotherhamben történt 1997 és 2014 között. A város lakosságának 15 százalékát kitevő pakisztáni származású muszlim migránsok gyerekek százait rabolták el a családjaiktól, majd szexrabszolgaként kezelték őket.

Arra hivatkoztak, hogy bármit megtehetnek velük, hiszen „fehér prostituáltak”, akik nem őrzik meg a szüzességüket, és nem viselnek testüket teljesen elfedő ruhát. Az elkövetők egyértelműen a nem muszlim többség elleni terrorcselekményként használták a nemi erőszakot.

Az áldozatokat azzal fenyegették meg, hogy megölik a családjukat, ha feljelentést tesznek a rendőrségen. A hatóságok akkor tettek végre lépéseket a várost rettegésben tartó migránsok ellen, amikor azok meggyilkoltak egy lányt. A nagyjából száztízezer lakosú Rotherhamben több mint 1500 gyereket erőszakolhattak meg, de még nem zárult le teljesen a négy éve tartó nyomozás, és a migránsbűnözők pere is hosszú évekig elhúzódik majd. Természetesen a legnagyobb kár azokat a családokat érte, amelyeknek fel kell dolgozniuk ezt a traumát. De becslések szerint a nyomozás és a perek költségei összesen 90 millió fontjába kerülnek majd az angol adófizetőknek. Óriási összegről van szó, ami 30 milliárd forintnak felel meg.

Rotherham migránsok lakta részeit tanácsos messzire elkerülnie az angol tinédzser lányoknakForrás: AFP/Oli Scarff

Nyugat-Európában (különösen Svédországban, Németországban és Nagy-Britanniában) nap mint nap követnek el migránsok szexuális bűncselekményeket, és bizony az általuk okozott pszichés zavarokon túl számottevő az is, hogy ezzel jelentős anyagi kárt okoznak az adott államnak. Ezen a videón az látható, hogy nyilvános helyen, a németországi Sarrebruck egyik bevásárlóközpontjában akart megerőszakolni egy migráns egy nőt, de ezt a közelben lévő emberek megakadályozták. Mivel a liberális-baloldali fake-news gyárak mindent megtesznek azért, hogy ne derüljön ki az igazság, ezért nem állnak rendelkezésre pontos adatok arról, hogy Európában hány esetben követnek el migránsok szexuális erőszakot. A liberális Verhofstadt egyenesen azt állítja, hogy ez a jelenség nem is létezik. A szintén bevándorláspárti francia elnök és belügyminisztere pedig cenzúrázni akarja az internetet. Hiszen amiről nem beszélünk, az olyan, mintha nem is lenne.