Megkéseltek egy rendőrt egy londoni vasútállomáson

Sony HQ In London UK london ECONOMY sony Sony HQ people novermber England news west London police vehicle metropolitan area CAR official POLICE OFFICER STREET motor vehicle protest DEMONSTRATION
Rendőrök a Sony székházánál
Vágólapra másolva!
Egy férfi rátámadt egy szolgálatban lévő rendőrtisztre London keleti részén, az Ilford vasútállomás mellett. A késelőt elfogták.
Vágólapra másolva!

A támadás péntek este tíz óra előtt történt, egy férfi késsel támadt egy rendőrre. A vasútállomást lezárták, a késelőt pedig elfogták és letartóztatták - írja a Daily Mail.

A szemtanúk szerint a földön fekvő rendőrt vér borította. Kórházba vitték, úgy tudni, a sérülései nem életveszélyesek.

Az eset tovább növeli az aggodalmat a városban, ugyanis egyre többször támadnak rá a rendőrökre Londonban. A legfrissebb hírek szerint pedig ma kora reggel egy huszonéves férfit késeltek meg Észak-Londonban, a sértettet kórházba szállították, ahol azonban belehalt sérüléseibe.

Nem ez az első késeléses eset a közelmúltban: november 2-án arról írtunk, hogy késelés történt pénteken a Sony Music globális zenemű-forgalmazó óriáscég londoni székházában. A Sony Music péntek délután megerősítette, hogy londoni székházában eldurvult civakodásból eredő incidens történt.

Rendőrök a Sony székházánál Forrás: NurPhoto/Alberto Pezzali/NurPhoto/Alberto Pezzali

November 5-én arról írtunk, hogy alig pár nap alatt négy embert késeltek halálra Londonban.