Prostituáltakat vitt ki egy magyar nő Londonba

20-29 Years 25-29 Years Adult Age Anatomy Bag Banknote Beauty Behaviour Black Hair Body Part Business Business Sector Caucasian Ethnicity Charming Close-up Clothes Couple Currency Danger Dark Discretion Dress Dusk Economy Euro Europe Females Finance Flirt
France, prostitute being made pay.
Vágólapra másolva!
Egy polgárőr és magyar származású felesége prostituáltakat vitt ki Londonba, ahol luxuslakásokban szállásolták el őket. A lányoknak a szobák bérleti díját, éjszakánként 60 vagy 80 fontot kellett kifizetniük a házaspárnak, akik a bevételből luxusnyaralásokra utaztak – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A 34 éves polgárőrt, Karl Ringet és feleségét, a 32 éves Szuda Ivettet azzal vádolják, hogy prostitúció céljából vittek ki Londonba magyar lányokat, akiknek aztán szobákat adtak ki luxuslakásaikban.

A vád szerint a nő – aki Evaként mutatkozott be – volt a kontaktember, vele egy hirdetésen keresztül vették fel a kapcsolatot a lányok, akiket egy Kensington Angels nevű oldalon reklámozott. A vád szerint legalább tizenegy prostituáltat alkalmaztak, de az oldalon egy időben száznál is több lányt hirdettek.

A lányoknak a szobák bérleti díját, nagyságtól függően 60 vagy 80 fontot kellett kifizetniük éjszakánként, keresetüket megtarthatták maguknak.

Egyikük szerint még "csapatépítők" is voltak, Evával és egy másik lánnyal elutaztak egyszer a Bahamákra, Egyiptomba és Miamiba.

Illusztráció Forrás: Photononstop/Philippe Turpin / Photononstop/Philippe Turpin

Szuda állítólag fapados Wizz Air járatokkal vitte ki a lányokat, akiknek azt mondta, hogy az édesanyja bérli a luxuslakásokat, amikben a szobákat kiadta. A nőnek amúgy egyáltalán nem volt bejelentett állása az Egyesült Királyságban, férje is csak két évig dolgozott polgárőrként, ennek ellenére rengeteget utaztak, drága ruhákat és ékszereket vásároltak.

A házaspár tagadja az ellenük felmerült vádakat.