A 30 éves kétgyerekes anya, Lauren Lukey élettársával együtt neveli hét hónapos kisbabájukat és ötéves fiukat, aki autista. Bár a kisfiú nagyon kedves és barátságos, van valaki, aki nem tűri meg őt a közelében. A család egyik szomszédja éjjelente egy hangfelvételt játszik le órákon át, arra buzdítva őket, hogy öljék meg a kisfiút, aztán végezzenek magukkal is. 

Az egész november 23-án kezdődött. Az anya különös hangokat hallott a szomszéd lakásból. A zajok órákig eltartottak, és kiderült, hogy újra és újra lejátszott hangfelvételek voltak azok – írja a The Sun.

A család panaszt tett a zaj miatt, és egy időre el is csendesedett a szomszéd lakás. De pár nap múlva folytatódott minden. 

Akkor jöttek rá, hogy mi állhat a dolog hátterében, amikor egyik éjszaka a szomszéd férfi üvöltözni kezdett a családdal a falon keresztül. A szülők felvételt is készítettek erről a rendőrségnek. A dühöngő szomszéd ezt kiabálta:

A fiatok őrült. Öljétek meg. Értelmetlen az élete. Értelmetlen. Megértettétek? Öljétek meg. Jobb lesz neki, jobb lesz nektek, jobb lesz nekem.


Ezután azt is hozzátette, hogy a szülők magukat is öljék meg. A pár azonnal kihívta a rendőrséget. Tenni azonban nem tudtak sokat, hiszen a férfi a saját lakásában azt csinál, amit akar. Így a család csak csendháborítás miatt jelenthette fel a szomszédot. 

Az anya nagyon aggódik, hogy a férfi végül bántani is fogja őket, ezért a család szeretne minél előbb elköltözni onnan. Egy közösségi oldalon gyűjtést is szerveztek a családnak, hogy a pénzből egy másik lakást tudjanak venni.