Videó: lebénult egy öleléstől a fiatal lány

2018.12.06. 15:27

A 24 éves Molly Phillips arca egy ártatlannak tűnő öleléstől bénult le, és talán soha többé nem fog tudni mosolyogni. Kollégája, Nathan Webb egy karácsonyi bulin kezdte el ölelgetni a lányt, aki azután összeesett. Bár a lány nem jelentette fel a férfit, a rendőrség letartóztatta Webbet. Phillips azóta felmondott a munkahelyén. 

A férfi és a fiatal lány is a cardiffi Cameo klubban dolgoztak. A céges karácsonyi bulin a részeg Webb – a klub vezetője – elkapta a lányt, és a nyaka köré tekerte a karját. Phillips hirtelen összeesett, a munkatársai pedig nem tudták felsegíteni a földről. Kihívták hozzá a mentősöket, akik kórházba vitték a lányt. Itt derült ki, hogy

a férfi olyan erősen szorította meg a lány nyakát, hogy lebénult a fél arca.

Azóta nem tud mosolyogni, és az orvosok szerint nagy az esély rá, hogy soha többé nem tudja majd használni az arcizmait – írja a Mirror

 

Bár a lány nem tett feljelentést, a rendőrség letartóztatta a férfit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, ám végül kiengedték.A munkatársai elmondták róla, hogy mindig is bántó stílusban viccelődött velük, és olyan csínyekkel ugratta őket, amelyeket senki sem értékelt. 

Phillips, miután kiengedték a kórházból, visszament a klubba dolgozni, de még mindig nem bírja elviselni, ha valaki a közelébe megy. Mivel hozzá sem viszonyultak jól az emberek, végül kártérítést követelt a cégtől. Amikor a lány zokogva ment be dolgozni, a kollégái csak annyit mondtak neki, hogy lépjen túl a dolgon. Phillips annyira kikészült ettől, hogy végül felmondott.