Brutálisan kínozta a csontsovány fiút nevelőanyja

2018.12.14. 07:38

A kilencéves Jordan apja tudta, hogyan bánnak a fiával, de ahelyett, hogy megpróbált volna tenni valamit a kínzások ellen, válogatott módszereket talált ki a gyerek kínzására. A kisfiú éveken át a lépcső alatti gardróbban élt, pici, ablaktalan szobáját Harry Potter-szobának gúnyolták. 

A fiú nem járhatott vécére, ezért kilencévesen is pelenkát kellett hordania. Nem ehetett a családdal, az ismerősökkel pedig nem találkozhatott.

Horrorisztikus családot lepleztek le a rendőrök Texasban – írja a Metro. Jordant éveken át sanyargatta 37 éves nevelőanyja és börtönviselt apja, a szobáját is a lépcső alatti helyiségben „rendezték be” neki. Úgy csúfolták, hogy a Harry Potter-szoba. Ágya csak egy matrac volt, a padlóból szögek és drótok álltak ki.

Jordanre lesoványodva találtak rá, enni ugyanis csak egy kis kenyeret kapott naponta. Ha vendégek jöttek, a fiú nem találkozhatott velük. Apja inkább bedrogozta, hogy elaludjon. A cikk arra nem tért ki, hogy a férfi ismerősei, akik esetleg tudhattak a kilencéves gyerekről, miért nem jelentették a történteket a hatóságoknak.

A pár kegyetlenségét végülközös gyerekük jelentette a rendőröknek.

A kilencéves fiú kórházba került, az orvosok szerint olyan súlyosan alultáplált volt, hogy rövid időn belől meghalt volna. A gyerek átkerült vér szerinti anyjához.