Juncker isiásza gyógyíthatatlan - videó

2018.12.15. 13:26

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke súlyos isiászban szenved. A tünetegyüttes következményeként ezúttal egy nővel próbált vicceskedni, ebből született a kínos jelenet. Nem hiába, úgy tűnik, az "isiász" gyógyíthatatlan.

Miközben az Európai Unió kormányfői kétnapos tanácskozásukon nagyon fontos ügyekben döntöttek, az Európai Bizottság elnöke ismét szemmel láthatóan ittasan fogadta az ülésre érkezőket, ezúttal egy stábtagot.

De ilyet eddig még Juncker sem csinált: most egy szőke hajú hölgyet alázott porba, nem is kell ehhez semmit hozzátenni, meg kell nézni a videót. De vajon hol vannak a genderrendőrök és a jogvédők ilyenkor?

Egyébként most már nyílt szóbeszéd tárgya az Európai Bizottságon belül is, hogy Junckernek kezeltetnie kellene magát.

Igaz, amíg ő vezeti az EU-t, addig egészen biztos lehet mindenki, hogy nem a szuverenitásukért, nemzetükért dolgozó kormányok kerülnek előtérbe, hanem azok, akik, mint ahogy Orbán Viktor miniszterelnök a Bizottság Európa Épületéből küldött videoüzenetében is fogalmazott: ismét támadást indítottak a közép-kelet-európai államok, így Magyarország bevándorláspolitikája ellen is.