Kamasz diákjával feküdt le a 27 éves tanárnő

Vágólapra másolva!
Az autójában, a házában, és egy istállóban is szexelt nyolcadikos diákjával a 27 éves Stephanie Peterson Floridában. A viszonyuk három hónapon át tartott, egészen addig, míg a fiú ki nem fakadt az anyjának. A tanárnőt letartóztatták, és bíróság elé állították. Akár 20 évre is ítélhették volna, de ügyvédjeinek sikerült elintézni, hogy a büntetés csupán három év börtön legyen.
Vágólapra másolva!

Januárban a fiú jegyei romlottak, amikor az egyik tanár felhívta a szülőket, hogy korrepetálná a gyereküket. Az anya viccelődve azt mondta a fiának, hogy talán csak el akarja csábítani őt a tanár.

Ekkor a kamasz sírva vallotta be, hogy hónapok óta zaklatja őt egy másik tanárnő, a 27 éves Stephanie Peterson.

Az egyébként házas tanárnő először csak azt mondta neki, hogy mc'donald'sos menüt vitt neki, aztán meztelen fotókkal bombázta a fiút. Később pedig ellátogatott a házához is éjjelente: rávette a fiút, hogy szökjön ki hozzá.

Kocsikáztak a városban, majd a nő elcsábította a kamasz diákját: az autóban szexeltek.


Máskor a házába hívta a fiút, vagy éppen egy istállóban feküdt le vele. Sőt, még marihuanát is adott a fiatal fiúnak. Azt mondta neki, hogy titokban kell tartaniuk a viszonyt, és senkinek sem beszélhet róla, mert akkor mindketten bajba kerülnének.

A nő felmondott a munkahelyén, két nappal később pedig előzetes letartóztatásba került.

A bíróságon azt mondta, hogy a diák is akarta a viszonyt, és nagyon készséges volt - írja a Mirror.

Akár 20 év börtönbüntetésre is ítélhette volna őt a bíróság, de az ügyvédje végül elintézte, hogy a minimum öt évnél is kevesebbet, három évet kapjon.

Az ügyvéd azzal érvelt, hogy a nő bipoláris személyiségzavarban szenved, azért csábította el a fiatal fiút. A kamasz anyja szerint ez nagyon enyhe büntetés, és arra panaszkodott, hogy fia viselkedése teljesen megváltozott: