Egy 14 éves lányt, és annak 14 éves fiútestvérét találták meg az apjuk hátsó kertjében elásva az Egyesült Államokban, Georgiában. A rendőrség próbálja kideríteni, miért nem tűnt fel senkinek két éven keresztül, hogy a gyerekek eltűntek.

A rendőrök egy lakossági bejelentés után, december 19-én mentek ki a Guyton településen lévő házhoz, hogy megnézzék, minden rendben van-e az ott lakó kislánnyal, Mary Crockerrel. Ekkor találták meg a lány, és fiútestvére, Elwyn Crocker Jr. holttestét a kertben elásva.

Maryt hetekkel ezelőtt, testvérét pedig 2016 novemberében látták utoljára az ismerősei. Mégsem érkezett egyik gyerek eltűnéséről sem bejelentés.

A boncolás során megállapították, hogy a lányt több hónapja, míg a kisfiút két éve temették el.

A gyerekek édesapját letartóztatták, ahogyan a 33 éves mostohaanyjukat, valamint az 50 éves mostoha-nagyanyjukat és annak 55 éves élettársát is. Mind a négyüket gyerekbántalmazással és a holttestek eltüntetésével vádolják.

A 49 éves apa, Elwyn Crocker áruházi Mikulásként dolgozott egy Wallmart üzletben.

A nyomozás során egy speciális segítségre szoruló gyereket is találtak a házban, őt kórházba vitték megfigyelésre - írja a Time.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a gyerekek halálát. A hatóságok próbálják felvenni a kapcsolatot a gyerekek édesanyjával.