Vissza kellene zavarni a migránsokat

Finnország, menekültek, migráns
Migrants queue in front of a refugee reception centre in Tornio,Finland on September 25, 2015. Finland, whose Lapland steppe forms the European Union's northernmost border, expects to receive 25,000 to 30,000 asylum applications this year, compared to 3,600 in 2014. AFP PHOTO / Lehtikuva / PANU POHJOLA FINLAND OUT (Photo by PANU POHJOLA / LEHTIKUVA / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb bizonyítékot találtak arra, hogy a balliberális állítások hamisak arra vonatkozóan, hogy a migránsok többsége nő és gyerek. Egy svéd újságíró elutazott Szíriába, ahol megdöbbentette a látvány. Az országból gyakorlatilag eltűntek a férfiak, a helyiek azt kérik Európától, hogy lépjen, és küldje haza az illegális bevándorlókat.
Vágólapra másolva!

Egy svéd újságíró, Johan-Mathias Sommarström Szíriába utazott, hogy felmérje a helyi viszonyokat 2018 végén. A tudósító megdöbbent azon, hogy mennyire nincs férfi az országban,

és már-már könyörögnek, hogy Európa rúgja ki az illegális bevándorlókat.

Az esetről a 888.hu számolt be, amely azt írja, hogy az országból szinte eltűntek a férfiak, erre jó példa, hogy

a Damaszkuszi Egyetem hallgatóinak 70 százaléka nő.


- kérik a helyiek.

Az országból eltűntek a férfiak, akik Európába jöttek Forrás: AFP/Str / Lehtikuva/Panu Pohjola

Ez természetesen azt is jelenti, hogy

megdőlt a liberális dogma, miszerint a nagy bevándorlási válság idején leginkább nők, asszonyok és gyerekek menekültek a háború elől.

A helyiek szerint egyértelmű, hogy Európa nem maradhat tétlen, ugyanis

Sokan arról panaszkodtak a svéd csatorna riporterének, hogy komolyan aggódnak a férfihiány miatt, továbbá attól félnek, nem lesz senki, akivel összeházasodhatnának és családot tudnának alapítani.