Mint kiderült, egy felejthetetlennek ígérkező szexkaland közben történt a fájdalmas malőr – számolt be honlapján a mirorr.co.uk. 

Kínzóan fájdalmas és pokolian kellemetlen szituációba keveredett Dominikán egy 40 éves férfi, akinek eredeti célja az volt, hogy kipróbáljanak valami új, nem szokványos szexuális játékot a feleségével.

Hagyta a nejének, hogy az felnyomjon egy légfrissítős flakont a fenekébe. Csakhogy az beszorult, és elviselhetetlen fájdalmakat okozott a férjnek, akihez végül az asszony kénytelen volt kihívni a mentőket – írta a Mirror.

A pórul járt férfi szégyellte elmondani a történteket az orvosnak, aki állítólag percekig szóhoz sem jutott a röntgenfelvétel láttán.Forrás: Twitter

A Dominikai Köztársaságban élő, pórul járt illetőt, miután beszállították a legközelebbi kórházba, két órán keresztül operálták, hogy eltávolítsák az oda nem illő tárgyat. 

A kórház szóvivője a műtét után elmondta, hogy a beavatkozás szerencsére tökéletesen sikerült, a túl bevállalós páciens állapota stabil, és rövidesen elhagyhatja az intézményt.