Érdeklődés hiányában bezár Párizs egyetlen nudista étterme

TOPSHOTS Horizontal OFFBEAT NATURISM NATURIST RESTAURANT GLASS HOLDING TOASTING NAKED BARE BREASTS STRIPPED TO THE WAIST
EDITORS NOTE: Graphic content / Diners eat in the nude at the newly opened nudist restaurant "o'naturel" in Paris on December 5, 2017. - Leave your coats, your pants and your inhibitions at the door: a Paris restaurant has begun serving up classic French fare to diners in the nude. Located down a quiet side street in southwest Paris, O'naturel, billed as the French capital's first nudist restaurant, is the brainchild of 42-year-old twins Mike and Stephane Saada. (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION
Vágólapra másolva!
Érdeklődés hiányában bezár Párizs egyetlen nudista étterme, az O'Naturel.
Vágólapra másolva!

- közölték az üzemeltetők az étterem honlapján. A nudista étkezés rajongóit 2017 novembere óta várta az étterem Párizs keleti részén.

A vendégeknek le kellett vetkőzniük a ruhatárban, majd anyaszült meztelenül helyet foglalhattak a 20 asztal valamelyikénél, ahol 39-49 euróért (kb. 15 000 forint) fogyaszthattak el egy menüt.

A párizsi naturisták egyesületének elnökhelyettesét, aki törzsvendég volt az O'Naturelben, nem lepte meg a bezárás híre. Cédric Amato szerint nem is volt reális elvárás, hogy egy ilyen étteremnek egész éven át legyen elegendő vendége.

Meztelen étterem Párizsban Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

- nyilatkozta az egyik francia lapnak Amato.

A francia aktivista szerint

nem volt túl szerencsés, hogy az éttermet egy külvárosi lakónegyedben nyitották, és nem volt terasza, ahova szép időben ki lehetett volna ülni.